Aktuella Event hos oss

koncept-logga

Evenemang på O’Learys

På O’Learys händer det alltid något. Sport, quiz, mingel och mat. Besök O’Learys i Katrineholm för att se vad som händer just nu.

livenjive flyer 2017

LIVE AND JIVE

Winter Rock n’ Roll Weekender! Missa inte när rock n rollen tar över Katrineholm över en helg. Första helgen i februari är det dags för den årliga “Live & Jive-festivalen”. Boka ditt hotellpaket här.

petersiepen

JULDAGEN på Safiren

SJÄLVKLART blir det fest på Safiren även denna juldag. Så kryssa för den 25:e i kalendern, prova ut partystassen och samla ihop gänget.
Det blir VAERT som rockar loss i Pelarsalen – och på stora dansgolvet i Safiren får ni hänga med DJ Peter Siepen. Missa inte den bästa kvällen på året med oss.
Biljetterna släpps 11/12 och kostar 225kr i förköp, åldergräns minst 18 år fyllda, och passa på för biljetterna brukar ta slut rätt så snabbt…

TRETTONDAGSAFTON

Trettondagsafton

På Trettondagsafton ska ni givetvis gå på premiären av Katrineholmsrevyn! Och därefter svänger ni ner till Safiren för 2018 års första fest! Här varvar vi med livebandet Ronachs Kapell och en DJ som turas om att få stora dansgolvet att gunga. Biljetterna släpps 11/12 och för 180kronor får ni en helkväll på Safiren. Från 20 år.