Stäng meny Start Hotell Boka rum Grupp & Konferens Mötesförfrågan Restaurang À la carte Fest & Nöje Tips till festen

Shoppingweekend

Utflykt till shoppingparadiset?

Upptäck shoppingpaketet på Statt. Ta med gänget på en minisemester och shoppa loss, kombinera det med god mat, en härlig kväll tillsammans och ladda om inför dag två i sjunde himlen. Hotel Statt i Katrineholm ligger 20 minuter från outletområdet och är ett fullservice-hotell med hotell, restaurang, konferens och nöje. Allt samlat på ett ställe!

Psst! På söndagar kan vi erbjuda sen utcheckning. Rummet är ditt fram till 18.00. Ta den där sista dagen med shopping, kom tillbaka och vila fötterna en stund innan det bär av hem igen. Meddela oss ert önskemål vid bokning.

Paketet inkluderar:
* Del i dubbelrum en natt med frukostbuffé, rabattkupong till VFO, samt 2-rättersmiddag ”Kockens val”.

Pris: 800kr/person      

Under perioden jan-maj och sept-dec kan du boka paketet helger, juni-aug kan du boka paketet alla dagar i veckan. Men antalet platser är begränsade , så vänta inte för länge med att boka! Under helgdagar kan vissa bokningsrestriktioner förekomma. Kontakta oss för mer information.

Under perioden juni-aug, kan paketet bokas alla dagar i veckan. Då serveras middagen på Stora Djulö Herrgård – kontakta oss på bokningen på tel 0150-50440  för mer information om bokning under sommarperioden eller skriv i önskat datum i nedanstående formulär, så hör vi av oss. 

Gör en förfrågan nedan för att boka Shoppingpaket

Förfrågan Shoppingweekend
  1. Menyn är kockens val och ni kan välja mellan kött, fisk eller vegetariskt alternativ till varmrätt.
  2. (obligatoriskt)
  3. (obligatoriskt)
  4. (obligatoriskt)
  5. Har ni varit på Statt/Safiren tidigare
  6. Jag önskar svar via||
  7. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days